İSTANBUL / MALTEPE - Prof. Dr. Mustafa Zengin Ortaokulu

Prof. Dr. Mustafa Zengin Ortaokulu

Fındıklı Mah. Okul Sok. No1 Maltepe/İstanbul
Vizyon
Okul, aile, öğrenci üçgeninde Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş ve toplumu sürekli bir adım öteye taşımayı hedefleyen aldığı eğitimi yaşama indirgeyebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Geleceğin aydınlık dimağları" olarak gördüğümüz öğrencilerimizi, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, huzur ve güven ortamı içinde kendilerini ifade ebilme yeteneğine sahip bireyler olarak yetiştirmek temel amacımızdır.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRENİM
(7:20-12:00 / 12:20-18:10)
KALORİFERLİ-DOĞALGAZ
Ulaşım
BOSTANCI, KADIKÖY, MALTEPE OLMAK ÜZERE BİRÇOK MERKEZDEN OTOBÜS VE MİNİBÜS İLE OKULA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. Maltepe merkezden 133F_YEDPA İETT otobüsleriyle ve Fındıklı minibüsleri ile Kadıköy´den 19F numaralı otobüsle, Ayrılıkçeşme´den 19FK, Üsküdar´dan 16F ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
FINDIKLI MAHALLESİ